Night to Walk Again 2019

Zaterdag 23/11 Technopolis Mechelen.
Men zegge het voort…
Dresscode: Black with a touch of Gold

Night To Walk Again

De opbrengst van dit prachtig event zorgt ervoor dat we onze uiterst positieve werking kunnen blijven verderzetten, jaar na jaar, in zowel “Sport & Bewegen” als “REVAlution”. Mede dankzij uw gewaardeerde aanwezigheid, biedt onze “To Walk Again”-werking vandaag een ruim en zeer laagdrempelig aanbod aan bewegingsactiviteiten voor menen met een fysieke beperking.

Maar het uiteindelijke doel is nog groter: ‘re-validatie van de mens met een fysieke beperking in de maatschappij’. To Walk Again wil het menselijk kapitaal dat zeker aanwezig is bij mensen met een fysieke beperking activeren en opnieuw laten participeren in onze samenleving. We zetten daarbij de mens centraal, geruggesteund door de beschikbare technologie en wilskracht.

17 jaar geleden werd ik verlamd van borst tot tenen, zonder kans op herstel. Toch bleef ik hopen op -en geloven in- herstel en motiveer ik mezelf om 3 uur per dag te revalideren. Elke dag. Om enerzijds op korte termijn medicatie en medische complicaties te vermijden en anderzijds op lange termijn mentaal en fysiek klaar te zijn op de dag van de medische doorbraak.

Drie jaar geleden openden we ons eerste To Walk Again REVAlution Center. Onder deskundige begeleiding kunnen we zo nog meer mensen langer en beter helpen om in beweging te blijven. Anderzijds versnelt dit ‘living lab’ noodzakelijke zorginnovatie.

Ik geloof namelijk, samen met u, in een toekomst van revolutionaire revalidatie. Laten we er samen een onvergetelijk feest van maken!

Van harte,

Marc Herremans